Με τον Σύλλογο Ασθενών με Ημικρανία στο "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Με τον Σύλλογο Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος βρεθήκαμε στο "Αλήθειες με τη Ζήνα", και συζητήσαμε για την ημικρανία, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού.

Στο στούντιο, μαζί με τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος Αμαλία Βασιλοπούλου, Θεοδώρα Σάκκαρη και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μπίλια συζητήσαμε με τη Ζήνα Κουτσελίνη για την προσωπική εμπειρία από την ημικρανία και την επιβάρυνση που αυτή προκαλεί στην προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική ζωή, αλλά και για τις δράσεις του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος.

Η εκπομπή προβλήθηκε ζωντανά στο Star Channel, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 και είναι διαθέσιμη εδώ.

Headaches logo inverse

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.