Αποποίηση Ευθυνών

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Κανένα τμήμα του παρόντος ιστοτόπου δεν μπορεί να αναπαραχθεί, διανεμηθεί ή μεταδοθεί σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων της φωτοτύπησης, καταγραφής, ή μέσω άλλης ηλεκτρονικής ή μηχανικής μεθόδου κ.λπ., χωρίς προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του κατόχου, εκτός σε περίπτωση χρήσης σύντομου αποσπάσματος ενσωματωμένου σε κριτική, καθώς και σε συγκεκριμένες άλλες μη εμπορικές χρήσεις με βάση τις διατάξεις πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο παρών ιστότοπος περιέχει γενικές πληροφορίες σε σχέση με τις κεφαλαλγίες και την αντιμετώπισή τους. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τις συμβουλές που παρέχονται από ιατρούς ή άλλο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Οι ασθενείς δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν προκειμένου να διαγνώσουν οι ίδιοι προβλήματα υγείας ή ασθένειες. Οι ασθενείς οφείλουν σε κάθε περίπτωση να συμβουλευθούν ιατρό ή άλλον επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές ή πληροφόρηση σχετικά με την διάγνωση ασθένειας ή και την θεραπεία αυτής. Οι αναγνώστες προτρέπονται να διασταυρώσουν οιαδήποτε πληροφορία περιέχεται στον ιστότοπο αυτό με άλλες πηγές, καθώς και να επιβεβαιώσουν κάθε πληροφορία που αφορά σε οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση ή θεραπεία με τον ιατρό τους. Ποτέ μην αγνοήσετε επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές ή καθυστερήσετε να προσφύγετε σε ιατρική θεραπεία, με βάση κάτι που διαβάσατε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Σε περίπτωση που νομίζετε πως έχετε οποιαδήποτε ιατρικό επείγον παρακαλώ αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια. Οι συγγραφείς δεν προτείνουν ή επιδοκιμάζουν συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρικά σκευάσματα, διαδικασίες, απόψεις κ.λπ. Ο ιστότοπος περιέχει μόνο τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων σχετικά με τις κεφαλαλγίες, ως επιστημόνων φροντίδας υγείας. Η προσωπική κατάσταση της υγείας, ιατρική, φυσική ή συναισθηματική κατάσταση ή οι ανάγκες των αναγνωστών δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ούτε οι συγγραφείς, ούτε ο κάτοχος του ιστοτόπου δε θα φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από ή σε σχέση με τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου. Οι αναγνώστες οφείλουν να συμβουλευθούν τον κατάλληλο επαγγελματία υγείας πριν χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται στον ιστότοπο, πριν δοκιμάσουν οποιαδήποτε θεραπεία ή προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί άμεσα ή έμμεσα να επηρεάσει την υγεία τους ή την ευεξία τους. Ο ιστότοπος αυτός αυτό παρέχει περιεχόμενο που σχετίζεται με ζητήματα υγείας. Η χρησιμοποίησή του, ισοδυναμεί με αποδοχή του παρόντος χωρίου αποποίησης ευθυνών.

Ιατρείο Κεφαλαλγίας

Λαζαράκη 8 Γλυφάδα 
Μεσογείων 402 Αγ.Παρασκευή

Τηλ. Κέντρο: 210 9681760
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.