Ημικρανία- Webinar του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος

Η ημικρανία και τα συμπτώματα της, η ημικρανική αύρα και οι τρόποι που εκδηλώνεται, η χρόνια ημικρανία και η επιβάρυνση που προκαλεί, αλλά και η αντιμετώπιση των ημικρανικών κρίσεων, καθώς και οι προληπτικές θεραπείες της ημικρανίας με φάρμακα, ειδικά συμπληρώματα διατροφής, Botox, ιατρικές συσκευές και με τη νέα μέθοδο των μονοκλωνικών αντισωμάτων ανήκουν στα θέματα της σειράς ενημερωτικών και εκπαιδευτικών διαδικτυακών σεμιναρίων (webinar) που  έχει διοργανώσει ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος. 

Στα σεμινάρια συμμετέχουν οι επιστημονικοί σύμβουλοι του Συλλόγου νευρολόγοι Δρ. Μιχάλης Βικελής από την Αθήνα και Δρ. Μανώλης Δερμιτζάκης από τη Θεσσαλονίκη (στη φωτογραφία, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, κ. Μπίλια, ελέγχοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός webinar.)

Τα συγκεκριμένα διαδικτυακά σεμινάρια γνώρισαν μεγάλη αποδοχή, με δεκάδες χιλιάδες θεάσεις (views) στη Σελίδα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στο Facebook. Ο Σύλλογος, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ετοιμάζει και άλλα διαδικτυακά σεμινάρια, με θεματολογία τις κεφαλαλγίες κάθε τύπου, όπως η αθροιστική κεφαλαλγία, η κεφαλαλγία τάσεως, η νευραλγία τριδύμου και άλλη σχετική θεματολογία. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρα τα webinar για την ημικρανία εδώ.

Ιατρείο Κεφαλαλγίας

Λαζαράκη 8 Γλυφάδα 
Μεσογείων 402 Αγ.Παρασκευή

Τηλ. Κέντρο: 210 9681760
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.