Διάγνωση και αντιμετώπιση των πονοκεφάλων ανάλογα με τη συχνότητα τους

  • Home
  • Διάγνωση και αντιμετώπιση των πονοκεφάλων ανάλογα με τη συχνότητα τους

Δείτε στις ενότητες που ακολουθούν πληροφορίες και πρακτικά στοιχεία για τη διάγνωση και θεραπεία των πονοκεφάλων, ανάλογα με το πόσο συχνά συμβαίνουν:

Σε κάθε περίπτωση, οι ενότητες που ακολουθούν αφορούν πονοκεφάλους που έχουν υπάρχουν εδώ για διάστημα αρκετών μηνών και όχι πονοκεφάλους που εμφανίστηκαν μόλις τώρα για πρώτη φορά. Είναι αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν όλες οι δυνατές περιπτώσεις πονοκεφάλου, έτσι αναφορά θα γίνει μόνο στις συχνότερες περιπτώσεις.

Προσοχή: Το περιεχόμενο των σελίδων που ακολουθούν έχει ως σκοπό αποκλειστικά την παροχή γνώσεων και όχι ιατρικών συμβουλών. Η διάγνωση και η θεραπεία των πονοκεφάλων πρέπει να γίνεται από ειδικό γιατρό και μόνο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι η ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας μπορεί να υποκαταστήσει την επίσκεψη και την εξέταση από γιατρό.

Headaches logo inverse

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.