Ο Συγγραφέας

  • Αρχική

Ο Δρ. Μιχαήλ Βικελής έχει ασχοληθεί ενεργά με την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα κεφαλαλγιών. Πέρα από τη συγγραφή πολυάριθμων άρθρων σε περιοδικά και εφημερίδες, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και έχει δώσει ενημερωτικές ομιλίες προς το κοινό.

Επίσης, ως Επιστημονικός Σύμβουλος του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, έχε δώσει ενημερωτικές ομιλίες και έχει συμμετάσχει σε ειδικά ενημερωτικά διαδικτυακά σεμινάρια για την ημικρανία και τις κεφαλαλγίες ενώ ειναι βασικός συγγραφέας στο βιβλίο "Ημικρανία και άλλες κεφαλαλγίες" που ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλαδος έχει εκδόσει. 

Δείτε διάφορα video από συμμετοχές του Δρ. Βικελή σε τηλεοπτικές εκπομπές στο κανάλι Ημικρανία, Αθροιστική Κεφαλαλγία, Πονοκέφαλος, στο Youtube.

Ενδεικτική λίστα με συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές (ενημέρωθηκε: Ιούνιος 2020)

  • "Υγεία Πάνω απ' Όλα" με τη Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 TV, 27 Ιουνίου 2020. Θέμα: Προληπτική θεραπεία της ημικρανίας. Πότε και πως γίνεται η προληπτική θεραπεία της ημικρανίας. Ποιες είναι οι μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις και πως γίνεται η θεραπεία με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα, ιατρικές συσκευές, βοτουλινική τοξίνη τύπου Α ή μονοκλωνικά αντισώματα κατά της ημικρανίας.
  • "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη. Alpha TV, 1 Ιουνίου 2020. Θέμα: πονοκέφαλος και ημικρανία. Ποια στοιχεία είναι ανησυχητικά σε έναν πονοκέφαλο, πως εκδηλώνεται η ημικρανία και γιατί συχνά η διάγνωση διαφεύγει, πότε πρέπει να απευθυνθούμε σε ειδικό ιατρείο και άλλα πολλά πάνω στο θέμα ημικρανία και πονοκέφαλος. 
  • "Υγεία Πάνω απ' Όλα" με τη Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 TV, 21 Μαρτίου 2020. Θέμα: Αθροιστική κεφαλαλγία. Κρίσεις πολύ ισχυρού πονοκεφάλου, διαρκείας λεπτών ή λίγων ωρών, στην διάρκεια των οποίων το μάτι από την πλευρά του πόνου κοκκινίζει, δακρύζει ή και πέφτει, ενώ το ρουθούνι βουλώνει ή τρέχει. Στη διάρκεια των κρίσεων, ο ασθενής νιώθει ανήσυχος και προτιμά να κινείται. Και το φαινόμενο επαναλαμβάνεται καθημερινά για εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια. Αν και έχει χαρακτηριστική κλινική εικόνα και πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους πόνους που μπορεί να νιώσει ο άνθρωπος, η αθροιστική κεφαλαλγία είναι μια πάθηση της οποίας η διάγνωση συχνά καθυστερεί, ακόμη και για πολλά έτη. Με αφορμή την 21 Μαρτίου, ημέρα Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης για την Αθροιστική Κεφαλαλγία.
  • "Νοιάσου Για Την Υγεία Σου" με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Star channel WebTV, 12 Ιανουαρίου 2020. Θέμα: Μονοκλωνικά αντισώματα για τη θεραπεία της ημικρανίας. Γιατί χρειάζονται αυτές οι νέες θεραπείες; πως δουλεύουν και γιατί είναι απόλυτα εξειδικευμένα; Σε ποιους ασθενείς έχουν δοκιμαστεί σε κλινικές μελέτες; Ποια εμπειρία υπάρχει από τη χρήση τους διεθνώς, αλλά και σε κλινικές μελέτες σε εξειδικευμένα κέντρα στην Ελλάδα; Ποια είναι η διαδικασία και πότε αναμένουμε να εγκριθούν από τον ΕΟΠΥΥ και υπό ποιες προϋποθέσεις.
  • "Υγεία Πάνω απ' Όλα" με την Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 ΤV, 10 Ιανουαρίου 2020. Θέμα: Ημικρανία που πυροδοτείται από υγρασία, νοτιά, ζέστη, κρύο. Παρατηρήσεις ημικρανικών ασθενών, στοιχεία από την μεγάλη έρευνα του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, αλλά βέβαια και ιατρικές έρευνες στο θέμα έχουν δείξει συσχέτιση των αλλαγών του καιρού με εξάρσεις της ημικρανίας. Πως εξηγείται αυτό; Ποιοι άλλοι πυροδοτικοί παράγοντες υπάρχουν; Τι μπορεί να κάνει ένας ημικρανικός για να αποφύγει εξάρσεις των κρίσεων του;
  • "Υγεία Πάνω απ' Όλα" με την Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 TV, 23 Δεκεμβρίου 2019. Θέμα: Πότε ένας πονοκέφαλος πρέπει να μας ανησυχήσει; Τι γίνεται αν ένας πονοκέφαλος επιδεινώνεται με τον βήχα, το φτέρνισμα, την άσκηση ή την σεξουαλική προσπάθεια; Τι μπορεί να σημαίνει ένας πονοκέφαλος που εμφανίζεται "κεραυνοβόλα", σαν χτύπημα στο κεφάλι; Ποιοι άλλοι πονοκέφαλοι μπορεί να είναι ανησυχητικοί; Αλλά, και πως τα πολλά αναλγητικά προκαλούν πονοκέφαλο;
  • "Υγεία Πάνω απ' Όλα" με τη Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 TV, 10 Νοεμβρίου 2019. Θέμα: Ημικρανία της περιόδου. Γιατί πολλές γυναίκες παρουσιάζουν ισχυρές κρίσεις ημικρανίας κοντά στην περίοδο τους; Υπάρχει ορμονικό πρόβλημα ή η φυσιολογική διακύμανση των οιστρογόνων πυροδοτεί τις κρίσεις; Ποια η σωστή αντιμετώπιση;
  • "Αλήθειες με τη Ζήνα" με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Star Channel, 21 Ιουλίου 2019. Μια ανοικτή συζήτηση για το τι πραγματικά σημαίνει ημικρανία. Στο στούντιο, μέλη του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Κωνσταντίνος Μπίλιας και ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Συλλόγου Δρ. Μιχάλης Βικελής, συζητούν με τη Ζήνα Κουτσελίνη, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού. Η εμπειρία των συμμετεχόντων στη συζήτηση με την ημικρανία, η επιβάρυνση που αυτή προκαλεί στην προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική ζωή, αλλά και οι λύσεις που υπάρχουν συζητήθηκαν ανοικτά. Η παρουσία του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στην εκπομπή έγινε και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εγκεφάλου, που είναι αφιερωμένη διεθνώς στην ημικρανία και στην προσπάθεια ενημέρωσης για τη νόσο αυτή. 
  • "Νοιάσου για την Υγεία σου" με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Στο Web TV του Star Channel, 5 Ιουνίου2019. (www.starX.gr). Θέμα: Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μπίλιας και ο ειδικευμένος στις κεφαλαλγίες νευρολόγος και Επιστημονικός Σύμβουλος του Συλλόγου Δρ. Μιχάλης Βικελής συζητούν με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου για την ημικρανία, για τις δράσεις του Συλλόγου Ασθενών πάνω στο θέμα της ενημέρωσης, αλλά και για τις εξελίξεις στο θέμα της πρόσβασης στα νέας γενιάς φάρμακα, τα μονοκλωνικά αντισώματα κατά της ημικρανίας. 
  • "Πάμε Αλλιώς". ΕΡΤ, 6 Απριλίου 2019. Θέμα: Είναι ανησυχητικοί οι πονοκέφαλοι; ποιες οι πιθανές αιτίες τους; Το άγχος τι ρόλο παίζει; Ο τρόπος ζωής πως επηρεάζει; Πως γίνεται η σωστή χρήση των παυσιπόνων;
  • "Υγεία πάνω απ' 'Όλα", με την Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1, 18 Φεβρουαρίου 2019. Θέμα: Η σωστή χρήση παυσιπόνων για την ημικρανία: Πόσο γρήγορα πρέπει να τα λαμβάνουμε; Ποια χαρακτηριστικά έχει το "ιδανικό" παυσίπονο; Πόσο συχνά μπορούμε να πάρουμε παυσίπονα και ποιους κινδύνους έχει η κατάχρηση αναλγητικών;
  • "Καλύτερα Δε Γίνεται", Με τη Ναταλία Γερμανού. Alpha TV, 4 Νοεμβρίου 2018. Θέμα: Ημικρανία και κεφαλαλγία. Ποιος ο ρόλος νερού, διατροφής, ύπνου, τρόπου ζωής στην αντιμετώπισή τους; Σε ποια σημεία γίνεται το Botox στην ημικρανία; Σε ποια νεύρα ή μυς μπορεί να γίνει τοπική θεραπεία σε ημικρανία αλλά και σε άλλες κεφαλαλγίες. 
  • "Νοιάσου για την Υγεία σου", με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Star Channel Web TV, 24 Οκτωβρίου 2018. Η ημικρανία είναι το θέμα της πρώτης εκπομπής του "Νοιάσου για την Υγεία σου" για την τηλεοπτική σαιζόν 2018-19. Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου συζητά για τις εξελίξεις στη θεραπεία της ημικρανίας, αλλά και με το μέλος του Συλλόγου Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος κ. Φανή Μουρτζούκου για τις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις, αλλά και για άλλες δράσεις του Συλλόγου.
  • "Υγεία Πάνω απ' Όλα" με τη Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 TV, 23 Ιουνίου 2018. Θέμα: Ποιος τελικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί μια κρίση ημικρανίας ή κεφαλαλγίας; Ποια χαρακτηριστικά έχει το "ιδανικό" παυσίπονο; Πότε τα παυσίπονα μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα;
  • "Νοιάσου για την Υγεία σου" με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Star Channel Web TV, 11 Ιουνίου 2018. Θέμα: Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος: Ποιος ο ρόλος ενός ενεργού συλλόγου ασθενών, στην αντιμετώπιση μιας νόσου όπως η ημικρανία; Και ακόμη: πως η συχνή χρήση αναλγητικών μπορεί να επιδεινώσει πονοκεφάλους και ημικρανίες; Ποια τα χαρακτηριστικά των νέων απόλυτα εξειδικευμένων μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά της ημικρανίας;
  • "Μαζί το Σαββατοκύριακο"πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ 1, 10 Ιουνίου 2018.Θέμα: Ο σημαντικότερος πονοκέφαλος, η ημιικρανία, τι την προκαλεί και πως αντιμετωπίζεται.
  • "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" με τη Ναταλία Γερμανού. Epsilon TV, 21 Μαΐου 2018. Θέμα: Η σημασία διατροφής, νερού και άσκησης, αλλά και ο ρόλος θεραπειών όπως το Botox στην Ημικρανία, ένα πρόβλημα που απασχολεί ένα εκατομμύριο Έλληνες. Επίσης, ο ρόλος των ορμονών και της κληρονομικότητας και οι εκλυτικοί παράγοντες.
  • "Υγεία πάνω απ' όλα" με τη Φωτεινή Γεωργίου. ΑΝΤ1 TV, 28 Απριλίου 2018. Θέμα: Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ημικρανία: Πότε πρέπει να παίρνουμε το αντι-ημικρανικό μας παυσίπονο; Τι είναι το erenumab και τα άλλα μονοκλωνικά αντισώματα κατά της ημικρανίας; Επίσης: Μαθαίνουμε ποια είναι τα πρόδρομα συμπτώματα της ημικρανίας.
  • Star Channel WebTV, 6 Δεκεμβρίου 2017. Εκπομπή “Νοιάσου για την υγεία σου” με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Θέμα: Εξελίξεις στην ημικρανία. Μονοκλωνικά αντισώματα, αλλά και άλλες θεραπείες για την ημικρανία και άλλες κεφαλαλγίες.
  • ΑΝΤ1 TV, 27 Νοεμβρίου 2017 Εκπομπή “Υγεία πάνω απ' όλα”, με την δημοσιογράφο Φωτεινή Γεωργίου. Θέμα: Αίσθημα ζάλης, κακής συγκέντρωσης, “θολούρας” ή "βάρους" στο κεφάλι; Κάποιοι άνθρωποι συχνά νιώθουν ένα αίσθημα “σαν μεθυσμένοι”. Τι μπορεί να φταίει για όλα αυτά; Μπορεί να ευθύνεται η κακή ποιότητα ή ποσότητα ύπνου; Και ποιες κεφαλαλγίες σχετίζονται με τον ύπνο;
  • Star Channel, 27 Οκτωβρίου 2017. Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με την δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα. Ένα ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου για τις ημικρανίες, με αναφορά σε θεραπευτικές λύσεις, όπως ο αποκλεισμός (μπλοκ) των ινιακών νεύρων
  • ΑΝΤ1 TV 5 Φεβρουαρίου 2017. Εκπομπή “Υγεία πάνω απ' όλα”, με την δημοσιογράφο Φωτεινή Γεωργίου. Ημικρανίες και πονοκέφαλοι: Τα συχνά λάθη στην αντιμετώπιση ημικρανιών και πονοκεφάλων: Πόσο συχνά μπορούμε να παίρνουμε παυσίπονο; Πιο σωστό είναι να λαμβάνουμε παυσίπονο νωρίς ή "να το παλέψουμε"; Θα πρέπει να διαλέξουμε "δυνατό" ή ήπιο αναλγητικό;
  • ΑΝΤ1 TV, 16 Μαρτίου 2016. Εκπομπή “Υγεία πάνω απ' όλα”, με την δημοσιογράφο Φωτεινή Γεωργίου. Ημικρανία: Πως την ξεχωρίζουμε από άλλες κεφαλαλγίες; Λύση με Βotox ή με συσκευή Cefaly.
  • Star Channel WebTV, 9 Νοεμβρίου 2016. Εκπομπή “Νοιάσου για την υγεία σου”, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η ημικρανία μπορεί να είναι πραγματικό βάσανο για τη ζωή πολλών ανθρώπων. Ωστόσο, η διάγνωση της είναι εύκολη, ενώ νέες θεραπείες, όπως αυτές με τα μονοκλωνικά αντισώματα υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή των ημικρανικών ανθρώπων.
  • Star Channel WebTV, 9 Δεκεμβρίου 2015. Εκπομπή “Νοιάσου για την υγεία σου”, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Οι κρίσεις της ημικρανίας μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική ζωή.  Με αφορμή και την προσωπική της εμπειρία με την ημικρανία, μια συζήτησημε την Κατερίνα Παπακωστοπούλου.
  • Channel 9, 30 Οκτωβρίου 2015. Εκπομπή "Το Αύριο της Υγείας", με τη δημοσιογράφο Δήμητρα Γιώτη. Η συσκευή Cefaly και η χρήση της σε ημικρανίες και κεφαλαλγίες. Πως λειτουργεί; Πως γίνεται η χρήση της; Πως τεκμηριώνεται η δράση της και ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή Cefaly;
  • Mega Channel, 17 Οκτωβρίου 2015. Εκπομπή "my LIFE", με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ημικρανία. Πως γίνεται η διάγνωση και θεραπεία της ημικρανίας; Τι εξετάσεις πρέπει να γίνουν; Θεραπεία με φάρμακα, Botox ή συσκευή Cefaly.
  • Star TV, 30 Σεπτεμβρίου 2015. Κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με την δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα. Ρεπορτάζ για τις ημικρανίες, με αναφορά στις θεραπευτικές λύσεις με BOTOX ή ιατρικές συσκευές.
  • Epsilon TV, 25 Ιουνίου 2015. Εκπομπή “Γυναίκες”, με τη Νόνη Δούνια, τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Γιώτα Τριγώνη. Κεφαλαλγίες και οι τρόποι αντιμετώπισης τους.
  • Star Channel WebTV, 10 Ιουνίου 2015. Εκπομπή "Νοιάσου για την υγεία σου", με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Αθροιστική κεφαλαλγία.
  • Star Channel WebTV, 26 Νοεμβρίου 2014. Εκπομπή “Νοιάσου για την υγεία σου”, με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπακωστοπούλου.  Ημικρανία
  • ΑΝΤ1 TV, 15 Νοεμβρίου 2014. Εκπομπή “Υγεία πάνω απ' όλα", με την δημοσιογράφο Φωτεινή Γεωργίου. Διατηρώντας την καλή λειτουργία του εγκεφάλου μας.
  • ANT TV, 1/3/2014, εκπομπή "Υγεία για Όλους". Θέμα: Αθροιστική Κεφαλαλγία
  • ANT TV, 26/1/2013, εκπομπή "Υγεία για Όλους". Θέμα: Κεφαλαλγίες- Ημικρανίες.
  • Mega TV, 8/12/2012, Εκπομπή "Όλα για την Υγεία Μου". Θέμα: "Οξεία κεφαλαλγία"
  • ALPHA TV, 18/11/2011, Εκπομπή "Μεσ' την καλή χαρά", θέμα: "Κεφαλαλγίες".
  • ΣΚΑΙ TV 26/9/2011, Εκπομπή "Σκάι Τώρα", θέμα: "Κεφαλαλγίες"
  • ΣΚΑΙ TV, 26/4/2011, Εκπομπή "Σκάι Τώρα", θέμα: "Έξαρση κεφαλαλγιών"
  • Mega TV, 19/2/11, Εκπομπή "Όλα για την υγεία Μου", θέμα: Βοτουλινική τοξίνη και ημικρανία. 
  • Σκάι TV, 24/12/10, Εκπομπή "Σκάι Τώρα", θέμα: "Ημικρανίες"     
  • NET TV, 25/11/10, Εκπομπή "Πρωινή ενημέρωση", θέμα: "Καιρικές συνθήκες και κεφαλαλγίες".         
  • ΑΝΤ1 TV, 29/9/10 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, θέμα: "Ημικρανία".
  • NET TV, 28/9/2010, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Νέο Γονίδιο για την ημικρανία".
  • Κανάλι 10, 30/4/2010, Εκπομπή "Καλύτερη Ζωή", θέμα "Πονοκέφαλος, Ημικρανία, Αθροιστική Κεφαλαλγία".
  • ΕΤ 1, 19/3/2010, Εκπομπή "Έχουμε και λέμε", θέμα: "Ημικρανία".
  • NET TV, 9/3/2010, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Πονοκέφαλος: Πως αντιμετωπίζεται".
  • NET TV, 10/2/2010, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Ημικρανία".
  • NET TV, 19/1/2010, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Αυπνία".
  • NET TV, 8/9/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα". Θέμα: "Πονοκέφαλοι σε ενήλικες και παιδιά".         
  • NET TV, 3/9/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα". Θέμα: "Έξαρση στην εμφάνιση των πονοκεφάλων".        
  • ALPHA TV, 2/6/2009, Εκπομπή "Καλημέρα σας". Θέμα: "Νέες θεραπείες για τις Ημικρανίες".            
  • NET TV, 1/6/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα". Θέμα: "Νέες θεραπείες για τις Ημικρανίες".     
  • NET TV, 22/4/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα". Θέμα: "Ημικρανίες και σωματική άσκηση".   
  • MEGA TV, 28/3/2009, Δελτίο Ειδήσεων. Θέμα: "Ημικρανία στις γυναίκες"    
  • NET TV, 20/3/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα". Θέμα: "Ημικρανίες και εγκεφαλικά επεισόδια".    
  • ALTER TV, 15/3/2009, Δελτίο Ειδήσεων. Θέμα: "Καιρικές συνθήκες και ημικρανία".    
  • ALTER TV, 14/3/2009, Δελτίο Ειδήσεων. Θέμα: "Καιρικές συνθήκες και ημικρανία".    
  • MEGA TV, 20/9/2008, Δελτίο Ειδήσεων. Θέμα: "Ημικρανία".      
  • NET TV, 23/2/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Κεφαλαλγίες".   
  • NET TV, 6/2/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Κεφαλαλγίες".
  • NET TV, 22/1/2009, Εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα", θέμα: "Κεφαλαλγία-ημικρανία".
  • MEGA TV, 12/1/2008, Εκπομπή "Υγεία για όλους". Θέμα: "Κεφαλαλγίες και αυχενικό σύνδρομο". 
  • ANT TV, 4/12/2007, εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Θέμα: Κεφαλαλγίες- Ημικρανίες".  
  • ΝΕΤ ΤV, 12/2006, Εκπομπή "Υγεία για Όλους". Θέμα: "Κεφαλαλγίες.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Δρ. Μιχάλης Βικελής είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώνει για θέματα κεφαλαλγιών στο Facebook μέσα από την ομάδα Ημικρανία και Πονοκέφαλος και μέσω της προσωπικής του σελίδας Δρ. Μιχαήλ Βικελής, αλλά και μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο Instagram michalisvikelis και στο Twitter @mvikelis1

Ιατρείο Κεφαλαλγίας

Λαζαράκη 8 Γλυφάδα 
Μεσογείων 402 Αγ.Παρασκευή

Τηλ. Κέντρο: 210 9681760
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκοπός του headaches.gr είναι η παροχή γνώσεων για τους πονοκεφάλους με τρόπο απλό και κατανοητό για όλους και όχι η παροχή εξειδικευμένων και δυσνόητων ιατρικών πληροφοριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.